Systeemeisen Mr. Winston

By 2 maart 2018Installatie
You are here:
< Back

Voor een goede werking van Mr. Winston is het belangrijk om de volgende punten in acht te nemen:

• Een goede netwerkverbinding is essentieel om de betrouwbaarheid van uw systeem te garanderen. Wij adviseren uw graag.
  • Mr. Winston draait op Windows 7 en hoger, Mac OS High Sierra 10.12 en hoger, Android 6.0 en hoger en IOS 9 en hoger.
  • Mr. Winston is compatible met Epson TM-20ii ethernet thermische printers (bar en rekening) en Epson U220B matrix printers (keuken) N.B. er zijn oudere epson modellen die ook ondersteund worden neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.